Delavnice za otroke v Ljubljani.   031 / 359 - 439   info@center-brihte.si
Center Brihte

Dopoldanske igrarije

Dopoldanske igrarije so namenjene otrokom, ki ne obiskujejo vrtca. Hkrati so v pomoč babicam, dedkom, staršem, ki sami varujejo otroka. V uri se hkrati družijo, igrajo in na svoj način učijo sobivanja z vrstniki, se naučijo nekaj novega, zanimivega ter ustvarjalnega.

Lahko nas obiščejo 1x tedensko ali pa vsak dan od 9.00 do 14.00 ure.

 

Dopoldanske igrarije

Dopoldanske igrarije

Tudi otroci, ki še ne obiskujejo vrtca potrebujejo druženje s sovrstniki in igranje v stimulativnem okolju. Dopoldanske igrarije bodo vsebinsko razgibane, saj vsebujejo elemente igre, ustvarjanja, gibanja, glasbe, ritma in senzorike.

Urice želimo ponuditi tistim varuškam ter mamicam in babicam, ki imajo otroke doma, a jim težko ponudijo tako prijetno in stimulativno otroško okolje oz. si želijo vzeti urco zase.

Na urice se je treba prijaviti vnaprej, saj je število mest omejeno, hkrati pa želimo imeti program pripravljen glede na sposobnosti in starost otrok, ki se nam bodo pridružili.

Poskrbljeno je za prijetno vzdušje ter sadno ali mlečno malico (v primeru, da je otrok v igralnici več kot 3h).

Primerno za otroke starosti: 1-6 let
Lokacija: Prušnikova ulica 1, 1210 Ljubljana - Šentvid
Termin: vsak dan od 9.00 do 14.00 ure
Učiteljica: Simona Peklaj

Zastavite vprašanje Izpolnite prijavnico

Podarite bon

Za rojstni dan, božič, novo leto ali kakšno drugo posebno priložnost lahko podarite otroku bon za obisk delavnic v Centru Brihte v Ljubljani.

Bi se nam radi pridružili delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?

Obiščite nas na naših uricah v Ljubljani. Prvi obisk je septembra brezplačen. Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na delavnice, ki pa vas ne zavezuje, da bo vaš otrok delavnico obiskoval tudi v prihodnje. V kolikor se odločite, da bo otrok delavnico obiskoval, se prvi obisk že šteje v mesečno naročnino.

Da bi vašemu otroku zagotovili še več izkušenj, lahko med letom prehaja iz ene delavnice k drugi. En mesec je lahko prisoten na Plesno-gibalnih uricah, drug mesec pa recimo na jezikovnih ali raziskovalno naravoslovnih...

Za programe: plavanje za dojenčke, plavanje za malčke in klepetalnica za staršev v Savna klub Breza veljajo pravila in cene Savne kluba Breza.