Delavnice za otroke v Ljubljani.   031 / 359 - 439   info@center-brihte.si
Center Brihte

Popodanske dejavnosti

Popoldanske aktivnosti so namenjene tako mlajšim kot malo starejšim otrokom.

Učna pomoč za osnovnošolce

Učna pomoč za osnovnošolce

Pri Brihtah nudimo - EDINSTVENO, osnovno, popolno, kvalitetno,... učno pomoč za osnovnošolce.

Ima mogoče vaš otrok težave na področju branja, pisanja, računanja ali drugih šolskih veščin. Ima težave pri razumevanju in usvajanju šolskih učnih vsebin? Potrebuje pomoč pri reševanju domačih nalog ali pripravi seminarskih nalog in govornih nastopov. Ali pa potrebuje le malo spodbud pri pripravi na preverjanje in ocenjevanje znanja?

V Centru Brihte izvajamo individualno in skupinsko učno pomoč pri učenju in utrjevanju znanja različnih predmetov za osnovnošolce.

Lokacija: Prušnikova ulica 1, 1210 Ljubljana - Šentvid

Termin: vsak dan od 14.00 do 16.00 ure

Zastavite vprašanje Izpolnite prijavnico

Igralne popoldanske urice

Igralne popoldanske urice

V Centru Brihte vam od 18.11.2019 dalje nudimo tudi popoldansko animacijo otrok. Ker se nahajamo v bližini nakupovalnega centra Mercator Šiška, na Prušnikovi ulici 1 v Šentvidu, nam lahko svoje malčke [starost ni omejena] brez skrbi prepustite v varstvo, sami pa v miru opravite vsakdanje ali predpraznične nakupe.

Igralnica Centra Brihte je v popoldansem času odprta od 16.00 do 19.00 ure.

Zaželjena je predhodna najava na 031 359 439.

V kolikor bi varstvo potrebovali izven omenjenega časa, se bomo potrudili in vam skušali ustreči tudi v želenem terminu. ..

Lokacija: Prušnikova ulica 1, 1210 Ljubljana - Šentvid

Termin: vsak dan od 16.00 do 19.00 ure.

Starost ni omejena

Učiteljica: Simona Peklaj

Zastavite vprašanje Izpolnite prijavnico

Podarite bon

Za rojstni dan, božič, novo leto ali kakšno drugo posebno priložnost lahko podarite otroku bon za obisk delavnic v Centru Brihte v Ljubljani.

Bi se nam radi pridružili delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?

Obiščite nas na naših uricah v Ljubljani. Prvi obisk je septembra brezplačen. Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na delavnice, ki pa vas ne zavezuje, da bo vaš otrok delavnico obiskoval tudi v prihodnje. V kolikor se odločite, da bo otrok delavnico obiskoval, se prvi obisk že šteje v mesečno naročnino.

Da bi vašemu otroku zagotovili še več izkušenj, lahko med letom prehaja iz ene delavnice k drugi. En mesec je lahko prisoten na Plesno-gibalnih uricah, drug mesec pa recimo na jezikovnih ali raziskovalno naravoslovnih...

Za programe: plavanje za dojenčke, plavanje za malčke in klepetalnica za staršev v Savna klub Breza veljajo pravila in cene Savne kluba Breza.