Delavnice za otroke v Ljubljani.   031 / 359 - 439   info@center-brihte.si
Center Brihte

Posebna ponudba za podjetja

 

Center Brihte, se poleg aktivnosti, učne pomoči in animacij za otroke, ukvarja tudi z organizacijo in izvedbo ustvarjalnih delavnic, prireditev, dogodkov in srečanj za podjetja. Otroke navdušujemo z ustvarjalnimi delavnicami, predstavami, z pravljičnimi liki, ki vstopajo v otroški svet ter drugimi projekti. Naši animatorji so vedno nasmejani, polni energije, igrivi ter zabavni. Vedno poskrbijo za živahno, veselo ter sproščeno vzdušje in  s kreativnimi izdelki pričarajo nasmeh na obrazu otrok.

 

NAŠE STORITVE ZAJEMAJO

-          Promocijske aktivnosti

-          Ustvarjalne delavnice

-          Predstave za otroke

-          Tematske zabave skozi vse leto

-          Obrazne poslikave in tatto delavnice

-          Oblikovanje balonov in iskanje skritega zaklada

-          Animacije na zaključkih, piknikih in porokah

-          Organiziranje družinskih piknikov za podjetja

-          Prihod decembrskih dobih mož

-          Prireditve na prostem, na festivalih

-          Rojstnodnevne zabave (gusarska, vilinska, indijanska, žabja, risani junaki..)

-          Varstvo otrok med počitnicami za podjetja

 

      Prilagodimo se Vašim željam in poskrbimo za nepozabno doživetje.

 

V primeru, da vidite možnost sodelovanja, bomo veseli, če nas kontaktirajte po telefonu 031 359 439 (Simona) ali po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Bi se nam radi pridružili delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?

Obiščite nas na naših uricah v Ljubljani. Prvi obisk je septembra brezplačen. Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na delavnice, ki pa vas ne zavezuje, da bo vaš otrok delavnico obiskoval tudi v prihodnje. V kolikor se odločite, da bo otrok delavnico obiskoval, se prvi obisk že šteje v mesečno naročnino.

Da bi vašemu otroku zagotovili še več izkušenj, lahko med letom prehaja iz ene delavnice k drugi. En mesec je lahko prisoten na Plesno-gibalnih uricah, drug mesec pa recimo na jezikovnih ali raziskovalno naravoslovnih...

Za programe: plavanje za dojenčke, plavanje za malčke in klepetalnica za staršev v Savna klub Breza veljajo pravila in cene Savne kluba Breza.