Delavnice za otroke v Ljubljani in Trebnjem.    040 / 892 - 067    zavod.sior@gmail.com
Center Brihte

Prijavnica

Za prijavo na delavnico v Centru Brihte, prosimo, izpolnite spodnjo prijavnico. Kako pogosto boste obiskovali delavnice, se dogovorite ob obisku delavnic.

Mesečna karta za 1x tedensko eno uro je 35 eur. V kolikor pridete 2x na teden je cena 65 eur/mesec. Za 3x tedensko je cena 100€.

Ure se ne zamikajo v naslednji mesec. Predhodna najava v tem primeru ni obvezna saj se smatra, da urice otroci obiskujejo redno. V primeru odsotnosti z uric nas o tem obvestite. Otroci lahko ure obiskujejo tudi občasno. V tem primeru je cena 15,00 €, predhodna prijava pa obvezna.

Za programe: plavanje za dojenčke, plavanje za malčke in klepetalnica za starše v Savna klub Breza veljajo pravila in cene Savne kluba Breza. 

Prijavnica na dejavnosti

Izberite eno ali več dejavnosti

Izberite dejavnost.

Podatki o otroku
Ime in priimek(*)
Napišite ime in priimek otroka.

Datum rojstva(*)
Napišite datum rojstva otroka.

Podatki o materi ali očetu oz. skrbniku
Ime in priimek(*)
Napišite ime in priimek matere ali očeta oz. skrbnika.

Naslov(*)
Napišite naslov matere ali očeta oz. skrbnika.

Poštna številka(*)
Napišite poštno številko in kraj matere ali očeta oz. skrbnika.

E-mail(*)
Napišite e-mail matere ali očeta oz. skrbnika.

Mobitel ali telefon na katerem ste dosegljivi v času delavnic(*)
Napišite mobitel matere ali očeta oz. skrbnika.

Prepišite znake v okence(*)
Prepišite znake v okence
Invalid Input

Bi se nam radi pridružili delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?

Obiščite nas na naših uricah v Ljubljani. Prvi obisk je septembra brezplačen. Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na delavnice, ki pa vas ne zavezuje, da bo vaš otrok delavnico obiskoval tudi v prihodnje. V kolikor se odločite, da bo otrok delavnico obiskoval, se prvi obisk že šteje v mesečno naročnino.

Da bi vašemu otroku zagotovili še več izkušenj, lahko med letom prehaja iz ene delavnice k drugi. En mesec je lahko prisoten na Plesno-gibalnih uricah, drug mesec pa recimo na jezikovnih ali raziskovalno naravoslovnih...

Za programe: plavanje za dojenčke, plavanje za malčke in klepetalnica za staršev v Savna klub Breza veljajo pravila in cene Savne kluba Breza.