Joga in meditacija za nosečke

Jogajmo skupaj

Joga, ki jo učimo v Centru je primerna za vse začetnike joge, ter nosečnice. Predznanje joge niti slučajno ni potrebno in tudi če se ti zdi, da o tem res nič ne veš, pridi vseeno pogledat! 

Ne bomo se osredotočali samo na telo, ampak bo gibalni del le en delček naše ure, en delček pa bo namenjen pripravam na porod. Joga ni samo telovadba, je dolga in lahko zelo zabavna pot, na kateri spoznamo tudi meditacijo.
Pričakuješ lahko, da bomo precej pozornosti namenjali umirjanju misli, sproščanju in odpiranju svojega uma in telesa, tehnikam dihanja in preusmerjanja pozornosti, nekaj tudi vizualizaciji poroda in navezovanju na dojenčka.
Bi se nam radi pridružili na delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?

PRIJAVITE SE
Obiščite nas na naših uricah v Ljubljani. Prvi obisk je septembra brezplačen. 
Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na delavnice, ki pa vas ne zavezuje, da bo vaš otrok delavnico obiskoval tudi v prihodnje.
V kolikor se odločite, da bo otrok delavnico obiskoval, se prvi obisk že šteje v mesečno naročnino.
Da bi vašemu otroku zagotovili še več izkušenj, lahko med letom prehaja iz ene delavnice k drugi. En mesec je lahko prisoten na plesno-gibalnih uricah, drug mesec pa recimo na jezikovnih ali raziskovalno naravoslovnih...


Podarite bon

CENIK
Za rojstni dan, božič, novo leto ali kakšno drugo posebno priložnost lahko podarite otroku bon za obisk delavnic v Centru Brihte v Ljubljani.


Želite, da pripeljemo delavnice tudi v vaš kraj? 

PIŠITE NAM