Tečaj masaže dojenčka

Vabljene mamice in očki z dojenčki, da se nam pridružite na tečaju masaže dojenčka. Tečaj masaže je namenjen dojenčkom od rojstva do 12 mesecev, ne glede na njihove posebnosti, razen v primeru, ko strokovnjaki to odsvetujejo. V teh primerih, naj se starši za nasvet obrnejo na pediatra oz. ustreznega strokovnjaka. Tečaj obsega 5 srečanj, vsako srečanje je dolgo 1,5 ure. Prvi del vsakega srečanja je namenjen učenju prijemov in ponavljanju, drugi del pogovoru, izmenjavi mnenj, druženju. Z masažo se gradi odnos in spoštovanje med otrokom in staršem. Otroka se vedno vpraša za dovoljenje pred masažo. Če je otrok slabe volje, razdražen, zaspan, lačen, utrujen, ga karkoli boli, takrat masaže ne izvajamo. Z masažo tudi gradimo in ščitimo otrokov imunski sistem. Otroku lahko s posebnimi prijemi pomagamo tudi pri kolkih, zaprtju, slabem spanju... Na tečaju se naučite prijemov za lajšanje tovrstnih težav. Tečaj bo vodila certificirana inštruktorica za masažo dojenčkov po IAIM metodi. Tečaj bo potekal ob sobotah, v dopoldanskem času.

Tečajniki s seboj prinesejo:

- blazino za jogo
- 2 brisači in tetra pleničke
- nekaj za preobleč dojenčka
- hrano, če se ne dojita

Starš je dobrodošel z otrokom na tečaj tudi, če ta na poti zaspi. Starš bo dobil lutko in se bo učil prijemov na njej. Razen v primeru bolezni otroka naj se otroka ne vozi na tečaj, lahko pa pride starš sam in se nauči prijemov na lutki. Vsako uro dobijo tečajniki gradivo, tudi v primeru, če so na kakšni uri odsotni, dobijo gradivo za nazaj in vsako uro ponovimo prijeme prejšnje ure. Na prvi uri dobijo v dar stekleničko masažnega olja.
Bi se nam radi pridružili na delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?

PRIJAVITE SE
Obiščite nas na naših uricah v Ljubljani. Prvi obisk je septembra brezplačen. 
Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na delavnice, ki pa vas ne zavezuje, da bo vaš otrok delavnico obiskoval tudi v prihodnje.
V kolikor se odločite, da bo otrok delavnico obiskoval, se prvi obisk že šteje v mesečno naročnino.
Da bi vašemu otroku zagotovili še več izkušenj, lahko med letom prehaja iz ene delavnice k drugi. En mesec je lahko prisoten na plesno-gibalnih uricah, drug mesec pa recimo na jezikovnih ali raziskovalno naravoslovnih...


Podarite bon

CENIK
Za rojstni dan, božič, novo leto ali kakšno drugo posebno priložnost lahko podarite otroku bon za obisk delavnic v Centru Brihte v Ljubljani.


Želite, da pripeljemo delavnice tudi v vaš kraj? 

PIŠITE NAM