Velikanski milni mehurčki

Milni mehurčki

Načrtujete piknik ali otroško zabavo, ki bi jo radi popestrili z milni mehurčki?

Milni mehurčki so edinstvena zabava za otroke, še posebej za najmanjše. Koliko veselja je mogoče videti na nasmejanih obrazih otrok, ko opazujejo prozorne mehurčke, ki valovijo po valovih vetra in poplesujejo s sončnimi žarki ter se v njih odbijajo in ustvarjajo pisane svetlobne podobe. Še bolj zabavno jih je pihati, loviti in pokati.

Milni mehurčki bodo poskrbeli za nepozabno zabavo, prijetno druženje, ustvarili bodo tekmovanje v velikosti, ter v vas in otrocih prebudili tekmovalni duh, ki mu ne bo konca. Naj ima vaš otrok pravo zabavo s prijatelji ob pihanju mehurčkov in tako okrepi prijateljske vezi!

K zabavi z milnimi mehurčki lahko vključimo tudi družabne igre in iskanje skritega zaklada. Zabavo imate lahko v dvorani, na prostem ali kar doma.

Za vas imamo pripravljeno pravo mehurčkasto zabavo, s številnimi različnimi orodji za izdelavo in pihanje mehurčkov. Za še večjo atraktivnost poskrbi električni strojček, ki nad glavami otrok neprestano piha milne mehurčke!

TRAJANJE: 1h, 1h in pol ali 2uri / aktivne animacije
STAROST: 3- 10 let
ŠTEVILO: 8-15 otrok 
En animator / dva animatorja


Sledi nam naFacebook.
Bi se nam radi pridružili na delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?

PRIJAVITE SE
Obiščite nas na naših uricah v Ljubljani. Prvi obisk je septembra brezplačen. 
Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na delavnice, ki pa vas ne zavezuje, da bo vaš otrok delavnico obiskoval tudi v prihodnje.
V kolikor se odločite, da bo otrok delavnico obiskoval, se prvi obisk že šteje v mesečno naročnino.
Da bi vašemu otroku zagotovili še več izkušenj, lahko med letom prehaja iz ene delavnice k drugi. En mesec je lahko prisoten na plesno-gibalnih uricah, drug mesec pa recimo na jezikovnih ali raziskovalno naravoslovnih...


Podarite bon

CENIK
Za rojstni dan, božič, novo leto ali kakšno drugo posebno priložnost lahko podarite otroku bon za obisk delavnic v Centru Brihte v Ljubljani.


Želite, da pripeljemo delavnice tudi v vaš kraj? 

PIŠITE NAM