Animacija na porokah

Poroka je za vsakega mladoporočenca pomemben in nepozaben dogodek. Z našo pomočjo poskrbite, da bo nepozabno doživetje tudi za najmlajše povabljene goste – otroke. Naš namen je, da so starši razbremenjeni, da bodo lahko brezskrbno uživali v slavju, medtem ko naši animatorji poskrbijo za varstvo in animacijo otrok vseh starosti.

Otroci se v naši animaciji zabavajo preko gibanja, glasbe, ustvarjanja in raziskovanja. Naši animatorji vse dejavnosti prilagodijo starosti in velikosti skupine otrok, razpoložljivemu prostoru (na prostem ali v notranjih prostorih) in pa seveda vremenu. 
Vajin dan lahko najmlajšim popestrimo z različnimi aktivnostmi:

zabava z velikanskimi milnimi mehurčki
poslikava obraza in bleščičastimi tatuji
- ustvarjalne delavnice
- plesna (disko) animacija
- družabne in športne igre
- iskanje skritega zaklada

Ker se zavedamo da je poročni dan nekaj posebnega, se bomo prilagodili vašim željam.

Za pripravo ponudbe nam pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sledi nam naFacebook.
Bi se nam radi pridružili na delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?

PRIJAVITE SE
Obiščite nas na naših uricah v Ljubljani. Prvi obisk je septembra brezplačen. 
Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na delavnice, ki pa vas ne zavezuje, da bo vaš otrok delavnico obiskoval tudi v prihodnje.
V kolikor se odločite, da bo otrok delavnico obiskoval, se prvi obisk že šteje v mesečno naročnino.
Da bi vašemu otroku zagotovili še več izkušenj, lahko med letom prehaja iz ene delavnice k drugi. En mesec je lahko prisoten na plesno-gibalnih uricah, drug mesec pa recimo na jezikovnih ali raziskovalno naravoslovnih...


Podarite bon

CENIK
Za rojstni dan, božič, novo leto ali kakšno drugo posebno priložnost lahko podarite otroku bon za obisk delavnic v Centru Brihte v Ljubljani.


Želite, da pripeljemo delavnice tudi v vaš kraj? 

PIŠITE NAM