Počitniško varstvo - animacija

Varstvo med počitnicami

Varstvo mlajših šolarjev v času počitnic za marsikaterega starša predstavlja posebno skrb. Zaradi tega smo se v Centru Brihte odločili, da bomo letos šoloobveznim otrokom omogočili vključitev v organizirano aktivno počitniško varstvo.

Celodnevne počitniške dejavnosti so namenjene otrokom starim od 5 do 11 let. Varstvo poteka od 8.00-16.00, po potrebi vam bomo na razpolago tudi od 7. ure naprej.

  

Otrokom pričaramo nepozabne počitnice, polne raznovrstnih aktivnosti. Otroci bodo lahko počitnice preživeli ob naslednjih dejavnostih: športne in družabne igre, veliko časa preživetega v naravi, tematsko obarvane animacije (v lastni izvedbi in z gosti) ter ustvarjalne delavnice. Vsak dan bo drugače obarvan in prilagojen vremenu. 

Aktivnosti bodo prilagojene starosti in sposobnosti otrok. Za njihovo varstvo bo poskrbela ekipa usposobljenih animatork ter študentke pedagoške fakultete.

Mesto za vašega otroka si boste zagotovili z izpolnjeno spletno prijavnico, ki je dostopna na povezavi TUKAJ.  

Za dodatne informacije smo dostopni na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na 031 359 439 (Simona).  

Varstvo bomo izpeljali v kolikor bo prijavljenih vsaj 8 otrok v posameznem terminu.

Otroci si prinesejo malico s seboj, za kosilo poskrbimo mi, ves čas pa bodo na voljo, sadje, zdravi prigrizki in pijača. 

 

Cena: 1 dan- 20 eur – vključeno kosilo, sadje, prigrizki ter pijača.

 Hvaležni bomo, če nam boste otroke zaupali v varstvo. V naši družbi bodo deležni veliko zabave, proste igre, narave, predvsem pa nepozabnih izkušenj. 

 

 
Bi se nam radi pridružili na delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?

PRIJAVITE SE
Obiščite nas na naših uricah v Ljubljani. Prvi obisk je septembra brezplačen. 
Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na delavnice, ki pa vas ne zavezuje, da bo vaš otrok delavnico obiskoval tudi v prihodnje.
V kolikor se odločite, da bo otrok delavnico obiskoval, se prvi obisk že šteje v mesečno naročnino.
Da bi vašemu otroku zagotovili še več izkušenj, lahko med letom prehaja iz ene delavnice k drugi. En mesec je lahko prisoten na plesno-gibalnih uricah, drug mesec pa recimo na jezikovnih ali raziskovalno naravoslovnih...


Podarite bon

CENIK
Za rojstni dan, božič, novo leto ali kakšno drugo posebno priložnost lahko podarite otroku bon za obisk delavnic v Centru Brihte v Ljubljani.


Želite, da pripeljemo delavnice tudi v vaš kraj? 

PIŠITE NAM