• DOPOLDANSKE DEJAVNOSTI

    DOPOLDANSKE DEJAVNOSTI

Dopoldanske igrarije

Dopoldanske igrarije v Centru Brihte so namenjene otrokom, ki ne obiskujejo vrtca. Hkrati so v pomoč babicam, dedkom ter staršem, ki sami varujejo otroka, saj jim v domačem okolju težko ponudijo tako prijetno, družabno in stimulativno okolje ali pa si želijo le vzeti urico časa zase. Aktivnosti so vsebinsko razgibane, saj vsebujejo elemente igre, ustvarjanja, gibanja, glasbe, ritma ter senzorike.

Pri nas se otroci hkrati družijo, igrajo in na svoj način učijo sobivanja z vrstniki, se naučijo nekaj novega, zanimivega ter ustvarjalnega.

V Centru Brihte
- plešemo in pojemo
- beremo knjigice
- ustvarjamo čudovite kreacije
- in se igramo

Na dopoldansko animacijo se je potrebno prijaviti v naprej na št. 031 359 439 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., saj je število mest omejeno (do 5 otrok), hkrati pa želimo imeti program pripravljen glede na starost otrok.

Primerno za otroke starosti: 1-6 let
Cena dopoldanske animacije: 6 eur/uro
Lokacija: Prušnikova ulica 1, 1210 Ljubljana - Šentvid
Termin: vsak dan od 9.00 do 14.00 ure
Učiteljica: Simona Peklaj

Zastavite vprašanje Izpolnite prijavnico

  • Bi se nam radi pridružili na delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?
  • Bi se nam radi pridružili na delavnici?
  • Bi se nam radi pridružili na delavnici?
  • Bi se nam radi pridružili na delavnici?

Bi se nam radi pridružili na delavnici, pa niste prepričani, da bo vašemu otroku všeč?
PRIJAVITE SE

Obiščite nas na naših uricah v Ljubljani. Prvi obisk je septembra brezplačen. 
Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na delavnice, ki pa vas ne zavezuje, da bo vaš otrok delavnico obiskoval tudi v prihodnje. V kolikor se odločite, da bo otrok delavnico obiskoval, se prvi obisk že šteje v mesečno naročnino.

Da bi vašemu otroku zagotovili še več izkušenj, lahko med letom prehaja iz ene delavnice k drugi. En mesec je lahko prisoten na plesno-gibalnih uricah, drug mesec pa recimo na jezikovnih ali raziskovalno naravoslovnih...

Želite, da pripeljemo delavnice tudi v vaš kraj? 
PIŠITE NAM

Podarite bon
CENIK

Za rojstni dan, božič, novo leto ali kakšno drugo posebno priložnost lahko podarite otroku bon za obisk delavnic v Centru Brihte v Ljubljani.