Animacija

Zabava za najmlajše na poročni dan

Poroka je za vsakega mladoporočenca pomemben in nepozaben dogodek. Z našo pomočjo poskrbite, da bo nepozabno doživetje tudi za najmlajše povabljene goste – otroke. Naš namen je, da so starši razbremenjeni, da bodo lahko brezskrbno uživali v slavju, medtem ko naši animatorji poskrbijo za varstvo in animacijo otrok vseh starosti. Otroci se v naši animaciji zabavajo preko gibanja, glasbe, ustvarjanja in raziskovanja.

Naši animatorji vse dejavnosti prilagodijo starosti in velikosti skupine otrok, razpoložljivemu prostoru (na prostem ali v notranjih prostorih) in pa seveda vremenu.

Vajin dan lahko najmlajšim popestrimo z različnimi aktivnostmi:

 • Zabava z velikanskimi milnimi mehurčki
 • Poslikava obraza in bleščičastimi tatuji
 • Ustvarjalne delavnice
 • Plesna (disko) animacija
 • Družabne in športne igre
 • Iskanje skritega zaklada

Ker se zavedamo da je poročni dan nekaj posebnega, se bomo prilagodili vašim željam.

Za pripravo ponudbe nam pišite na info@center-brihte.si

Animacija na rojstnih dnevih, piknikih, drugih dogodkih

Prirejate zabavo, piknik ali drugi dogodek in želite, da se imajo tudi otroci nepozabno? Z veseljem z animacijo popestrimo dogodke, ki jih organizirate in poskrbimo za najmlajše udeležence. Program naših animacij pripravimo skladno z vašimi željami in poskrbimo, da so polne zabave, glasbe, plesa, interaktivnih iger in ustvarjalnih delavnic. Animacije prilagodimo številu in starosti udeleženih otrok.

Vaš dogodek popestrimo z različnimi aktivnostmi:

 • Zabava z velikanskimi milnimi mehurčki
 • Poslikava obraza in bleščičastimi tatuji
 • Ustvarjalne delavnice
 • Plesna (disko) animacija
 • Družabne in športne igre
 • Iskanje skritega zaklada

Naše animacije lahko trajajo 1h, 1h in pol ali 2h.

Pravljično – ustvarjalne delavnice (1+)

V poletnem času 1x tedensko pripravljamo pravljično-ustvarjalne delavnice. Najprej preberemo pravljico, se o njej pogovorimo, se vživljamo v pravljične like, plešemo, pojemo, predvsem pa ustvarjamo. Na osnovi pravljice bomo z otroki ustvarili kakšen preprost izdelek, ki ga nato odnesejo domov.

Z ustvarjalnimi delavnicami otroke spodbujamo, da se prepustijo domišljiji in ustvarjalnosti.

Delavnice so namenjene otrokom starejšim od treh let, dobrodošli pa so tudi malo mlajši otroci, ki se lahko delavnice udeležijo brez spremstva staršev in samostojno ustvarjajo.

Cena 7 eur/obisk

Želite otroku popestriti njegovo rojstnodnevno zabavo ali drug pomemben dogodek in mu pričarati nasmeh na obrazu.

Poslikava obraza je vedno glavna atrakcija vseh zabav, saj otroci lahko izbirajo med različnimi motivi, ki jim jih narišemo (princeske, gusarje, indijance, risane junake ali živali).

Za poslikavo otrok uporabljamo profesionalne barve na vodni osnovi, ki so koži prijazne.

 

Poslikava je primerna za vse otroke, ki nimajo alergij na barve ali preobčutljive kože in so starejši od treh let.

Najboljša zabava za otroke, odlična ideja za praznovanje rojstnih dni in različnih zabav!

Bleščeči glitter tattoo-ji se ob pravilni negi na koži obdržijo ves teden.

 

 

Načrtujete piknik ali otroško zabavo, ki bi jo radi popestrili z milni mehurčki?

Milni mehurčki so edinstvena zabava za otroke, še posebej za najmanjše. Koliko veselja je mogoče videti na nasmejanih obrazih otrok, ko opazujejo prozorne mehurčke,  ki valovijo po valovih vetra in poplesujejo s sončnimi žarki ter se v njih odbijajo in ustvarjajo pisane svetlobne podobe. Še bolj zabavno jih je pihati, loviti in pokati.

Milni mehurčki bodo poskrbeli za nepozabno zabavo, prijetno druženje, ustvarili bodo tekmovanje v velikosti, ter v vas in otrocih prebudili tekmovalni duh, ki mu ne bo konca.

Naj ima vaš otrok pravo zabavo s prijatelji ob pihanju mehurčkov in tako okrepi prijateljske vezi! K zabavi z milnimi mehurčki lahko vključimo tudi družabne igre in iskanje skritega zaklada. Zabavo lahko imaš v dvorani, na prostem ali kar doma.

Za vas imamo pripravljeno pravo mehurčkasto zabavo, s številnimi različnimi orodji za izdelavo in pihanje mehurčkov. Za še večjo atraktivnost poskrbi električni strojček, ki nad glavami otrok neprestano piha milne mehurčke!

Baloni, baloni, baloni… Otroci jih obožujejo.

Pričarajo jim nasmeh na obraz in jim polepšajo dan. Modelirni baloni so super atrakcija na praznovanju rojstnega dne.

Animator otrokom oblikuje pisane balone. Nastajajo različne figure, živali, krone, rožice, meči, smešni klobuki in ostali domišljijski liki.

Poskrbimo za ves potreben material. Cena oblikovanja balonov znaša 80 eur/h.