Predstave

Predstave so zabavne, hkrati pa imajo poučno vsebino. Namenjene so najmlajšim od 3 do 10 leta starosti, njihovim bratcem in sestricam, staršem, dedkom in babicam.

Otroške predstave

Otroške predstave Centra Brihte imajo avtorsko in poučno vsebino, polne so humorja, obogatene s glasbo, plesom ter vrednotami, ki gradijo življenje. Obiskujemo vrtce, šole, podjetja in festivale. Naše predstave so primerne tudi za popestritev rojstnodnevnih zabav ali druge priložnosti. Povsod kjer želite vaš dogodek popestriti z zabavo.

Brihta išče prijateljico

Brihta ima stojnico limonade. Žalostno gleda mimoidoče. Pristopi navihana Mia, ki jo pouči o čudežu nasmeha na obrazu. Skupaj se odpravita na zabavne dogodivščine, da skupaj poiščeta Brihti novo prijateljico. Predstava ima poučno vsebino, saj v njej spoznamo, da pri prijateljih ni pomemben zunanji izgled, temveč iskrenost, prijaznost in dobrosrčnost.

Popotovanje v času

Najljubši letni čas skoraj vsakega otroka je poletje. Čas počitnic, čas počitka in čas neskončnih avantur, najpogosteje povezanih z morjem. Brihta in njena prijateljica se nekega jesenskega dne spomnita na poletje. Ker si želita odhod na morje podoživeti, se odločita za igro, ki bo obudila njune morske dogodivščine. Tako smo priča pravemu potovanju v času, saj nas punci popeljeta na plažo, kjer je zrak vroč, morje pa prijetno toplo. S seboj seveda vzameta tudi dva velika kovčka, ki sta prepolna različnih predmetov, ki jih nujno ali pa ne tako zelo nujno potrebujemo na plaži. In dogodivščina, polna smeha in poučnih nasvetov, se lahko prične.

Novoletne predstave z obiskom dobrih mož

Razveselite otroke vaših zaposlenih z edinstveno predstavo in obiskom dedka Mraza, Božička ali Miklavža. Pripravili smo vam celovito ponudbo, v katero je vključena predstava, obisk dobrega moža ter razdelitev daril.

Prireditev lahko izvedemo:
– v prostorih vašega podjetja oziroma v dvorani, ki jo najame vaše podjetje
– po želji pa lahko za prostor poskrbimo mi

Za cene, rezervacijo termina in vsa vprašanja nam pošljite povpraševanje.

Manj je več

Mnogi otroci imajo v današnjih časih več, kot resnično potrebujejo. Na kupe igrač, ki kmalu po tem, ko jih prinesejo iz trgovine, niso več popularne. Pa zvezke, knjige, barvice, oblačila, bonbone, čokolade … vse se samo kopiči in kopiči, da v otroških sobicah skoraj ni več prostora. Kaj storiti z vsem tem? Najlepša gesta je ta, da igrače, ki jih ne potrebujemo več, nekomu podarimo, ki morda nima možnosti, da bi si jih privoščil. In najlepši čas za to je prav čarobni december. Tudi Brihta in njena prijateljica se odločita, da bosta svoje stvari, ki jih ne potrebujeta več, podarili enemu izmed dobrih decembrskih mož, ta pa jih bo razdelil drugim otrokom po svetu ter tako vsaj delno razbremenil tudi svoje palčke …

Dom za snežinko

Brihtna Brihta je navihano dekle, ki rado poje, pleše in skače po lužah. Nekega dne, pa nepremišljeno ustvari čisto pravo snežinko. Bo snežinka res lahko ostala pri Brihti? Brihtna Brihta bo potrebovala pomoč pri tej zagati. Otroci, boste Snežinki pomagali najti nov dom?