Razveselite otroke vaših zaposlenih z edinstveno predstavo in obiskom dedka Mraza, Božička ali Miklavža. Pripravili smo vam celovito ponudbo, v katero je vključena predstava, obisk dobrega moža ter razdelitev daril.

Prireditev lahko izvedemo:

  1. v prostorih vašega podjetja oziroma v dvorani, ki jo najame vaše podjetje
  2. po želji pa lahko za prostor poskrbimo mi

Za cene, rezervacijo termina in vsa vprašanja nam pošljite povpraševanje.

Mnogi otroci imajo v današnjih časih več, kot resnično potrebujejo. Na kupe igrač, ki kmalu po tem, ko jih prinesejo iz trgovine, niso več popularne. Pa zvezke, knjige, barvice, oblačila, bonbone, čokolade … vse se samo kopiči in kopiči, da v otroških sobicah skoraj ni več prostora. Kaj storiti z vsem tem? Najlepša gesta je ta, da igrače, ki jih ne potrebujemo več, nekomu podarimo, ki morda nima možnosti, da bi si jih privoščil. In najlepši čas za to je prav čarobni december. Tudi Brihta in njena prijateljica se odločita, da bosta svoje stvari, ki jih ne potrebujeta več, podarili enemu izmed dobrih decembrskih mož, ta pa jih bo razdelil drugim otrokom po svetu ter tako vsaj delno razbremenil tudi svoje palčke.

Brihtna Brihta je navihano dekle, ki rado poje, pleše in skače po lužah. Nekega dne, pa nepremišljeno ustvari čisto pravo snežinko. Bo snežinka res lahko ostala pri Brihti? Brihtna Brihta bo potrebovala pomoč pri tej zagati. Otroci, boste Snežinki pomagali najti nov dom?