Dejavnosti

Naše dejavnosti pomagajo razbremeniti straše, omogočajo otrokom napredek pri šolskem delu in zagotavljajo kvalitetno in zabavno preživljanje prostega časa.

Nudimo varstvo otrok ter asistenco mamicam pri skrbi in negi novorojenčka v prvih mesecih po porodu. Po dogovoru vam z veseljem priskočimo na pomoč pri dodatnih opravilih, ki bi vam olajšale prebroditi prve mesece z novim družinskim članom. Imamo veliko izkušenj z varstvom otrok različnih starosti: z dojenčki, malčki, dvojčki in nedonošenčki.

Popoldansko, večerno ali vikend varstvo Občasno varstvo otrok lahko poteka po predhodnem dogovoru na vašem domu, v naravi, kadarkoli nas potrebujete (zjutraj, popoldne ali zvečer). Varuška vas lahko obišče na vašem domu in s seboj prinese vrečko polno zabavnih aktivnosti primernih starosti vašega otroka. Varuška lahko otroku tudi pripravi obrok (kosilo, večerjo), mu prebere pravljico, ga pripravi na spanje… Občasno varstvo nudimo v Ljubljani in okolici.

Pri Brihtah nudimo – EDINSTVENO, osnovno, popolno in kvalitetno učno pomoč za osnovnošolce. Ima mogoče vaš otrok težave na področju branja, pisanja, računanja ali drugih šolskih veščin? Ima težave pri razumevanju in osvajanju šolskih učnih vsebin? V Centru Brihte izvajamo individualno in skupinsko učno pomoč pri učenju in utrjevanju znanja različnih predmetov za osnovnošolce.

Varstvo mlajših šolarjev v času počitnic za marsikaterega starša predstavlja posebno skrb. Zaradi tega smo se v Centru Brihte odločili, da otrokom od 1. do 5. razreda omogočamo vključitev v organizirano aktivno počitniško varstvo.