Rojstni dnevi

Razveselite svojega otroka ali obdarite sebe in svoje prijatelje z rojstnodnevnim praznovanjem. Zato vsem, ki bi si želeli zabaven in drugačen rojstni dan, ponujamo možnost organizirane zabave, skupaj z našimi super animatorji.

Kateri junak te bo obiskal za rojstni dan in naredil tvoj dan še toliko bolj poseben? Brihta ima zate pripravljeno edinstveno presenečenje.  Zaupaj Brihti kateri je tvoj najljubši junak pa jo vprašamo, če je z njim prijateljica. Kaj misliš ti? Ali je?
Ne zamudi veliko interaktivnih iger in obiska tvojega junaka!

INDIJANCI V GOZDU (4+)

Zakaj ne bi imeli malo drugačni rojstni dan? V indijanski vasi boste izdelovali perjanice, si porisali obraz z res norimi barvami ter tako postali del indijanskega plemena. Čaka vas veliko zanimivih nalog in iskanje indijanskega zaklada!
Vsi povabljeni se spremenimo v športnike leta! Priredili bomo pravo športno zabavo, polno iger in smešnih norčij.
Lov na skriti, skriti…kaj? Ja, zaklad!

GUSARSKA ZABAVA (4+)

Pomagaj gusarki Brihti poiskati prav poseben zaklad! Kljub temu, da imajo nadobudni gusarji svoj zemljevid, morajo prej uspešno odpraviti zapletene uganke in prepreke, ki jih čakajo na poti, da lahko na koncu uspešno pridejo do skritega zaklada. V dveh urah se bomo dodobra prepotili v lovu za skritim zakladom, oblečeni in opravljeni kot pravi gusarji. Da bo zabava popolna si bomo izdelali gusarske kape in preveze za oči.
V Centru Brihte bomo ustvarili čisto pravo disco zabavo! Prižgali bomo disco kroglo, dobro glasbo in si nadeli svetlikajoče zapestnice. Naučili se bomo plesnih korakov in sodelovali v zabavnih plesnih in družabnih igrah. Obljubljamo nepozaben žur poln zabave in smeha.